I'm so so sorry!

Bad update - jag vet! Ibland räcker tiden inte bara till! Jag vet att jag borde leverera 4 inlägg om dagen.. är man en storbloggare så är man! Men ibland kan jag inte leva upp till mina tusenläsares krav.. utan ni får acceptera att jag har valt att jobba med fler saker än bara bloggen! 
 
Men för att återgå till det lite seriösa :D haha!! (ibland är min humor så rolig) nåväl, Jobbet igår gick bra, Emely kan sin grej och tur att hon var där igår! Någon som iaf hade ett lugn :P Men Emely och Tomas gör ett riktigt bra jobb, så att styra ett event för ett helt centrum var ju absolut inga problem från deras sida! :) Sen hade Emely tagit med sig grymma medarbetare, så det gjorde ju saken ännu lättare.. ;) 
Sen kom jag hem igår och somnade typ nio, ändå vaknar jag upp imorse och är trött.. hur kommer det sig? 

Nåväl, upp å hoppa i tid imorse igen för att möta alla fantastiska och underbara barndansare och showkids:are! Den bästa starten på dagen vill jag lova, så mycket glädje och energi dom kommer med och delar med sig av. Sen tävlingsdansen efter de, där alla kämpar på och det ska bli så roligt att få börja tävla med dom framöver!
 
Då jag hostar värre än någonsin och mår sådär, så blev det ingen match för min del, hade egentligen fotbollsmatch ikväll, men om jag någonsin vill bli frisk måste jag tänka på mitt egna bästa.. så därför fick det bli så! 
 
Imorgon är det upp tidigt som tusan igen och jobba ännu en ny vecka, så
PUSS och Godnatt nu alla mina miljoner läsare! ;)
 

Kvällens bästa tips till alla er: Glöm inte att borsta tänderna, för den gör tänderna rena! ;D