Med i leken, den får leken tåla!

Gårdagen var en väldig bra dag. Jag hade finbesök på jobbet av Sebbe och Jimmy. Jag älskar att dom är så insatta i idol, :D Så det var väldigt roligt att ha dom där i publiken igår! :D Det var även två glada killar som jag åkte därifrån med, då deras favoriter nu står i final! 

Och på tal om de där. Jag har sagt det förr, men säger det igen. Ni (=svenska folket) får mer än gärna ha åsikter om vilka ni vill ha i final och inte. Vem ni tycker förtjänar de mest osv. Men kom inte med sådana påhoppp ni gör när det är fel personer, enligt er, i final. För det första, har man inte försökt påverka resultatet genom att rösta själv, ja då ska man bara knipa igen och vara tyst. Gilla läget liksom. Sen visst, ens favorit kanske inte står i final och det är jätte tråkigt. MEN röstade ni då? Förmodligen inte, för det är ju så fruktansvärt lätt att skriva så elaka kommentarer på internet, men att rösta kan nog vara de svåraste som finns. 
Så påhopp på personer, eller om själva programmet är bara löjligt, ALLA, precis alla i detta avlånga land vet hur den här tävlingen fungerar. Svenska folket röstar på sin favorit, personerna med flest röster går vidare. PUNKT SLUT! 
Igår fick Elin och Kevin FLEST RÖSTER av SVENSKA FOLKET(!!!) därav står dom i finalen! 
Vet inte när reglerna var på något annat sätt, men vill man ha sin favorit i final, RÖSTA DÅ!!! 
 
Blir så trött på folk som uttalar sig det ena skitet efter det andra! Så omoget! Med tanke på att alla vet hur tävlingen går till. JA Erik är helt fantastisk, han var också värd att stå i final, det vet alla. Men han fick inte flest röster igår. Elin och Kevin har slitit precis lika mycket den här hösten, gått in för det här till 110% och förtjänar också att vara i final, dessutom är dem svenska folkets favoriter! 

ah, jag blir bara så trött på folk! Fortsätt vara besvikna över att era favoriter inte är i final, men ett tips är att rösta nästa gång. och sluta ha sådana tråkiga påhopp för det. Ni älskar ju uppenbarligen idol för att ni sitter där varje fredag och tittar, ni engagerar er till att skriva statusar på olika sociala medier och är med i leken. 
Så, med i leken, den får leken tåla! 

Nu laddar jag inför dagens danstävlingen! Men är ett tag kvar på tåget. Så ska fördriva tiden genom att redigera filmer! :)
PUSS! 
 
Jag, tillsammans med två riktigt snygga grabbar på jobbet igår! :)