Står här ensam kvar...

Igår var det en riktigt bra dag på jobbet och dessutom slutade vi vid fem, så kan inte säga annat än att det var en härlig fredag... bortsett från att det regnade och var snorkallt :P hhe! 
Direkt efter jobbet körde jag hem Tilde, sen åkte jag vidare till Matilda och mötte upp henne. Vi åt middag på Nytorget 6. Det var riktigt god mat, men vår servitör/bartender var ju inte den trevligaste... var knappt så man ville ge honom tip. Men han fick det oavsett :) Efter de åkte vi hem till Matilda och mysade ner oss i soffan. :) Underbart att få umgås med henne igen, så det var en perfekt fredagskväll! Även om Matilda var i New York och jag träffade henne förra helgen, så kändes de som de var evigheter sedan jag träffade henne, så det var mer än välbehövligt att vara i hennes sällskap igen. Ingen är gladare än jag som får ha henne vid min sida! Det betyder allt! 

Idag är en mindre bra dag faktiskt. Familjen åker till Turkiet, själv står jag här med tre tomma hus, ekot har aldrig varit tydligare. Det suger att inte sitta på planet med dem idag, jag hatar det. Så det var inte direkt roligt att säga hejdå till någon av dem. Nu känner jag mig ensammare än någonsin faktiskt. 
Tur att jag skypat med Linda jätte länge, för det fick mig på andra och bättre tankar. Så TACK bästa Linda! dock saknar jag NY ännu mer när jag är ensam och pratat med henne. Önskar innerligt att jag kunde teleportera mig bort till henne nu! 

Men så är inte fallet, här är jag, ensam kvar. Det är lördag iaf! 
Puss på er alla! 

©Pernilla Thelaus!