Älskar alla historier som kommer med min familj!

Äntligen! Äntligen får man njuta av värme, sol & bad. Att vi inte fått de i sverige under en längre tid än känner man i skrivandets stund är för jäkligt, för OJ VAD HÄRLIGT DET ÄR! :D 

Vi anlände till hotellet runt 14.00 idag, så vi har haft en halvdag vid poolen. En mjukstart med andra ord, vilket var perfekt! Allt känns så mysigt här och att dessutom äntligen kunna åka med på resa med familjen gör mig så lycklig! 

Men vi tar det från början. Alla ni som känner oss vet att vi är en väldigt stor familj, "orginalfamiljen" består ju av 8 personer, sedan är det tre pojkvänner och fyra barn på de, så nu när vi åker kommer vi en klunga på 15 personer... Dvs ett fotbollslag. 
Vilket är alldeles fantastiskt. Men det här med att något kommer gå snett.... det måste man räkna med. Dock hade vi förmodligen inte räknat med att det skulle vara just ett pass det skulle handla om.. ;) 
Klockan 02:50 möter jag pappa vid trappan, och undrar frågande vart han varit. "Hos Malin & Simon... Simon hittar inte sitt pass..." WHAT?! Är min första tanke ;) 
Värt att tilläggas är faktiskt att han hade sitt pass för någon vecka sedan när han åkte till Prag över helgen, så han var HELT SÄKER på vart han hade lagt det. 
Men nepp, där låg det inte och jag förstår paniken som började stigas där hos familjen Görndt/Carlsson. 
Incheckningen för oss stängde 06:15, polisstationen och tillfälliga passet öppnar 06:00, dvs Sigge har alltså 15 min på sig att fixa nytt pass och det var ju inte så att han kunde göra det bredvid. Nej utan en liten mindre resa 600m ifrån flygplatsen var han tvungen att åka. 
Sagt och gjort, så åker han iväg... Och för att försöka hålla den text om hans pass någorlunda kort (hehe) Så löste sig allt väldigt smidigt och jag kan säga att checka in 15 personer med all packning gick som en dans (rolig jag var nu, eftersom dans är vår grej i familjen, höhö). Dessutom denna passhistoria på det, ah allt gick så smidigt de kunde faktiskt. 

Nu är vi alla 15 i Spanien, 13 av oss (då Milo tyvärr åkt på feber) har spenderat första timmarna vid poolen med en öl i handen (glass för barnen) och bara massa badande. Är det 31 grader, så blir det poolen man ligger i. Hur skönt?! :D 

Så, nu är det faktiskt dags för mig att göra mig lite färdig. Blir hemmakväll med pizza idag, då vi alla sovit väldigt få timmar, om man ens sovit och känner att de passar perfekt en första kväll som denna! 
PUSS! 

(härmar victoria med alla bilder hon lagt upp på bloggen... kommer bli så nu, då hon är ansvarig för bilderna med sin kamera och jag filmerna med min GoPro ;)