Fan så bra dagar det varit

I fredags var jag och Angelica på Out of Office, dvs OOOAW. Vi hade väl inga direkta förväntningar och tänkte att de mer skulle bli en "häng-aw"... Men ack så fel vi hade. Efter att vi stått i kö i ca 35-40min kom vi in till en rejäl jäkla röjfest ;) det var bara att kliva in på dansgolvet direkt, vilket vi gjorde och där var vi! Så roligt att få dansa av sig en fredags eftermiddag! 

Efter några timmars sömn vaknade vi upp, taggade och redo för en ny dag med festligheter. Det var nämligen dagsfest på Josefina igår, vilket vi såklart gick till. Victoria och Victoria anslöt sig till oss, så vi blev en härlig kvartett.  
Det kunde faktiskt inte bli bättre än va de blev igår. Med ett sällskap i världsklass och ett väder som bestod av strålande sol och värme, ja då blir en dagsfest jäkligt bra! 
Så eftermiddagen bestod av härliga människor, goda drinkar, sol, bra musik, inget man säger nej tack till direkt ;) 

Efter de åkte vi hem och svirrade om hos mig innan vi hamnade på en bar och tittade andra halvlek på Sveriges match och hur de besegrade Danmark. Kul med Final på tisdag! :) 

Nu är jag helt slut, efter två riktigt bra dagar med bra festlighet och en fantastisk dag med familjen på Grönan. Ja då signar man ut glad och lycklig efter denna helg. 
Puss