Det är en sådan dag...

Idag har varit en sådan där effektiv dag igen... Eller ah, det beror såklart helt på vad som klassas som effektiv. Men började iaf dagen med att fixa mina naglar. Efter det åkte jag direkt vidare till gymmet. Det är ju vädligt trevligt att man blivit kompis med en av gymmets PT. Han är så trevlig han. Idag kom han fram och sa att det såg bra ut när jag tränade och att jag var så duktig som tränade så ofta.. Jajamän :)) Jag gör mitt bästa där iaf och hoppas väl på att man får lite starkare kropp med en någorlunda kondition. Den fanns inte där när jag fick ta rushen till bussen iaf.
Nåväl, har dessutom hunnit med en handling, långdusch och städar just nu lägenheten. Rensar bland alla kvitton och fakturor. Fixat autogiro på de räkningar som saknade de, osv. Ja det går framåt med denna dag alltså. 

Väntar även på att Freja ska höra av sig. Så får vi se om vi får ihop något trevligt denna dag som vi tänkt. Det återstår att se, nu ska jag återgå till mitt fixande här hemma. 

PUSS. 

Ps. För er som är intresserade så finns min intervju från igår med Linus Hultström här nedanför. Vi testade en nygammal grej igår, att göra intervjun direkt när slutsignalen gick. Tackvare att det blev vinst med 2-0, ja då blev det lyckat. Dvs, han ville ställa upp, han var glad och det blev en trevlig intervju. Jaja, se själva. 
(Jag vet att jag typ skriker i början. Men det var för de spelades väldigt hög musik i arenan när vi började intervjun och jag ville försäkra mig om att Linus hörde mig.)