25 år och uppfyllt mina barndomsdrömmar!

Det var ju evigheter sedan jag skrev, jag vet. Skriver annars blogg för Djurgården Hockey, därav inga inlägg här. Blivit all fokus där. Ni hittar den på difhockey.se och sedan ser ni en bild där på mig på hemsidan. 

Men nu kommer ett inlägg där jag tänker vara lite ego faktiskt... hehe. Lyfta upp mig själv lite, för just nu är ett tillfälle som jag ändå känner är värt att minnas. 

Som ni vet och kan se här nedan så var det inte så länge sedan jag fyllde 25 år. Rättare sagt, det är en månad sedan jag gjorde det. 
Igår fick jag chansen att vara Studioman på Lets Dance. Studioman, livesändning, med publik. Vilket jag drömt om och bestämde mig för att bli när jag var på idolfinalen 2007... nio år senare har jag alltså då uppfyllt min dröm, som 25 år.
Jag har jobbat som studioman tidigare, så egentligen har jag uppfyllt drömmen för ett par år sedan. Men under en livesändning har jag varit backstagestudioman och Tobbe (som jag oftast jobbar med) har huvudansvaret och är The big boss i studion. 
Igår valde han att lämna över ansvaret till mig då han hade jobb i Norge han behövde vara på. Bara en ära där att han känner att jag klarar av att axla hans mantel. 
Jag har fått hoppa in tidigare för Tobbe, under Lets Dance, men då bara under resultatshowen, så hann knappt tänka på det innan de var över ;) 
Igår var det hela dagen, från morgon till kväll. Av någon anledning var jag inte så nervös. Jag har gått den bästa skolan man kan tänka sig. Jag har jobbat tillsammans med Tobbe i sex år. Han har lärt mig allt jag kan, så kände mig ändå trygg på det sättet. 
Men ändå, det är inget litet ansvar man får som Studioman. Boss i studion och en hel sändning på sina axlar... typ. 
Nu är Lets Dance ett sådant tacksamt program att jobba med för att det är så många som vet vad de ska göra och teamet jag jobbar med är PROFFS! Så det gör bara att mitt jobb blir så mycket lättare. 
Men bara att få publiken att applådera och hålla igång i två timmar... det är en utmaning i sig. Få alla dessa människor att lyssna på mig och göra som jag säger... Ja det är ändå coolt såhär i efterhand. 
Var t.o.m. en i publiken som kom fram efter och sa "Du var grym", ja, jag kan säga att jag blev väldigt väldigt glad av den kommentaren. :D 
Dessutom hålla koll på allt annat, att David står på plats (han är också proffs, väldigt självgående), att deltagare står där dom ska med David. Att få paren under dagen att titta i rätt kamera, göra det dom ska osv.
Bara känna att allt flyter på i Studion hela dagen och sändningen och att ingen fattas någonstans. Ja, det är livet som studioman! :D 

Det var alltså så roligt att få göra det och ja, jag har ju en fredag till jag ska hoppa in. Så det är skoj! :D 

Förutom då att vara 25 år och jobbat som studioman på Lets Dance, så har jag ju även mitt drömjobb som reporter hos Djurgården. Får stå både rinkside och i studion och göra det bästa som finns, jobba med hockey. 
Så nu, vid 25 årsålder har jag då uppfyllt mina barndomsdrömmar som Studioman och Reporter. 
Nu ä det bara programledare kvar, i tv-rutan. Vilket jag ska klara inom ett par år... Var så säkra! :D