Guess Whos back, back again.

Då är man här igen, i skrivandets stund... om man scrollar ner och läser mina inlägg under så ser man att jag gjorde ett försök till att blogga medan jag var på Malta och jobbade för ett år sedan... Det gick sådär.. Blev inte många inlägg. 
MEN man kan alltid ge de ett nytt försök. Förhoppningsvis är Wi-Fi bättre denna gång, så att det finns en möjligheten till att faktiskt skriva ett inlägg med bilder. 

Det äventyr som knackar på dörren denna gång är *trumvirvel* Robinson. Sju år sedan jag gjorde de senast, då på Malaysia. Denna gång, om exakt 8 timmar, påbörjas min resa mot årets destination: Fiji. 
COOLT, svar ja!! Att få uppleva Fiji är ju faktiskt någon man vill och nu får jag de tackvare ett jobb. 
Så 7 veckor framöver kommer jag alltså befinna mig på en ö, tillsammans med mitt team. Vi ska leverera TV och leva livet samtidigt. 
Kliva in i en bubbla som blir när man är på utlandsproduktioner är något annorlunda och det är väl de jag ska försöka dela med mig av. För något om jobbet får ni inte veta ;). 
 
Vi får se hur det går denna gång med mitt bloggande. Jag hoppas det blir av, för att skriva är ju bara för roligt plus att ni kan få lite livstecken och veta hur jag har det utan att man ständigt pratar. För det är ändå 10 timmars tidsskillnad, inte de lättaste att bara slå en liten pling när man vill. 

Här närmast väntar iaf en flygresa... som den flygrädda tjejen jag är, så är dessa 29 timmar på tre olika flyg, som jag har framför mig, inte de roligaste som hänt i mitt liv. MEN det ska nog gå bra. Ett av flygen, dvs från London till Sydney, tar mig 21 TIMMAR... galet om ni frågar mig! 
Juste, det är ytterligare ett flyg, när jag väl är på Fiji, så fyra flygningar. De flyget är minimalt och ah, försöker att inte ens tänka på det just nu :) 
 
Jag vet att ni tycker det är roligt att jag är tillbaka, vad annars? Vi hörs när jag är på andra sidan!
 
PUSS! 
 
 
Lite bilder från senast jag spelade in Robinson... året var alltså 2010(!!)