Det här med att någon stod och ryckte i min dörr mitt i natten....

Här har ni en tjej som jobbat hela helgen. 
Åkte med till Linköping i torsdags och tittade på Djurgårdens match mot just Linköping. Det blev tyvärr förlust och en rätt tråkig match faktiskt.... Men det var väldigt roligt att se en ny arena och jag gillade även denna. Dessutom får dem ett stort plus för pressfikat som var i form av popcorn :D. 

Kom hem ganska sent på torsdagen, men fick iaf någon timmes sömn innan det var dags för idol heeeela långa fredagen :) Älskade underbara jobb. Vi hade även lyxen att få sluta en kvart tidigare i fredags, så det var ju bara att njuta av de! Dagen rullade på och allt gick alldeles strålande, så ska inte klaga på något. 
Lördag-söndag jobbade jag med Yngsta mästerkocken. Kan säga att det var lite smått tungt emellan åt, då det tar att jobba så som man gör. Men man kan ju inte göra annat än att älska sitt jobb ändå, och tur är väl det :) 
Barnen kämpade på i köken och dem är så duktiga allihopa, blir alldeles stolt över dem! 

Under lördagsnatten fick jag dock ett oväntat besök vid dörren... Vilket inte var as skoj. Någon började helt plötsligt dra i handtaget och hålla på med låset. Som den livrädda människa jag är så blev det genast obehagligt när jag inte har någon sambo jag kan vänta på vid den tiden... hehe. Så där låg jag i sängen och funderade på om jag skulle gömma mig under sängen, i garderoben eller om jag bara skulle låtsas sova om personen i fråga lyckades ta sig in.... hjärtat gick i 180 faktiskt. Då jag vet att portdörren inte stängs igen, så kan vem som helst faktiskt komma in i trapphuset... Därav blev jag ännu mer rädd. 
Men en halvtimme senare blev det tyst vid dörren och jag blev lite lugnare. Sedan att man inte kunde somna om är en annan femma. 

Nåväl, inget hände.
Igår kom Alicia och Eddie på besök. Vi lagade tacos och hade det väldigt mysigt. Gott blev det också, för oj va länge sedan jag åt just tacos. Vi satt och pratade om de mesta och tiden bara sprang iväg. 
Supertrevligt att ha dem på besök. så det får man hoppas att man får fler gånger! :D 

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning, då Djurgården spelar CHL ikväll och det innebär såklart jobb för mig. SKOJ!! :D  
Så ha det så bra, puss!