Njuter till fullo!

Att flytta från hotellet och hamna i lägenheten gav lite sämre möjligheter till internet. Tyvärr är vårt internet så värdelöst att man knappt kan läsa mail... Vilket såklart ger lite problem när jobbet drar igång då mycket kommuniceras där.
Men har inte ens nämnt problemet för gänget här nere, så det kommer säkert lösas :).

Jag har varit upptagen med att njuta av ledig tid också som jag lyckats hitta. På torsdag kickar vi igång på riktigt och då är de slut med semester och lediga dagar.
Men jag ska inte klaga, för jag har fått njutit, massor såhär långt.
Igår var jag och Robin på Cafe del Mar vilket innebär poolhäng med havet som utsikt!
Det var så sjukt mysigt där och väl värda investerade pengar :) lunchen var magisk och drinkarna awesome, så kunde inte önska för mer!
Dessutom åkte vi till St Julians på kvällen för att möta upp Mark, Lasse och Mike på lite middag. Där middag slutade med besök på ett ex antal barer och dansande på klubb.
Blev hemgång någon gång runt 5-snåret :) och jag kan säga att vid den tiden var jag extremt nöjd. Var en galen och sjukt rolig kväll.

Idag har man inte ens orkat sig ut i solen. Blev donken till lunch, sen soffhäng och idol. Men sitter just nu på balkongen hemma hos grabbarna Robin & Sonny och njuter lite. Även om solen är bakom molnen... Oavsett så är det skönt och avslappnande att sitta här :). Plus att man har fungerande internet här ;)

Puss & Kram

Kommentera inlägget här: