Tidig morgon

Torsdagar är inga härliga mornar, dem är sega och jobbiga. Min väckarklocka ringde vid fem imorse och det var bara att stiga upp. För den långa biten till skolan som jag valt att ta tillbaka och åka på morgonen är en lång väg. Och eftersom man börjar klockan kvart över åtta måste man ta tåget vid tjugo i sju...
Men det var som sagt bara att gå upp i morse och jag var tvungen att komma i tid för att hinna till provet.
Jag kom i tid och provet blev gjort, känner mig nöjd, hoppas vekrligen på ett bra resultat, för jag tyckte att jag kunde det mesta :)
Sen var det matte på schemat, som vi också ha prov i snart. Matten är en lugn och rolig lektion, vem kan man inte tacka det för? Jo mina underbara vänner i skolan :)
Sen var det arbetsätt och lära, med den skummaste läraren i världen. Man förstår inte vad han vill att vi ska göra på lektionerna, för hans svenska är så svår, han pratar som om vi gick på universitetet. Men tillslut, efter mkt om och men förstår man och lektionen kan börja.
Dagen har varit jätte slapp och skön, det behöver man när man går upp så tidigt på morgonen.

Efter skolan åkte jag med mina kära vänner Nicole och Rebecca till Globen, för att jag skulle lämna tillbaka en kjol.. Sen kollade dem in lite kläder..
Sen åkte dem hem och jag tog mig till drottninggatan för att kolla efter en mössa som var slut :( och en trja till min älskling :)
Och nu sitter jag här i sköndal med syster och är jätte trött.. Så jag lär säkert somna snart ;) hahaa.

Love / è

.

Just nu kollar jag på top model, men det är paus hela tiden, så jag sätter mig här en liten stund..
Idag började jag halv två, så det var en lång sovmorgon, mycket skönt.
tillskillnad från imorgon då jag ska upp vid fem :P haha. inte lika kul...
Som sagt så började vi halv två idag och slutade vid halv sex, sen var det bara att springa till bussen, så det gjorde jag och My, sätter oss på bussen, sen fick vi springa till tunnelbanan och byter tunnelbana bara för, haha. Sen när vi är framme i T-centralen var det bara att börja springa, haha. och det gjorde vi också, vi sprang och jag sprang framför henne, jag kollar bak och hon är precis bakom mig, sen fortsätter jag och springa, när jag kommer fram kollar jag bakom mig, då är hon inte där.
Jag hitter inte henne någonstans, haha. Jag går på tåget i sista stund, för jag tänkte att hon kanske var på det någon annanstans.
när ajg står på tåget, märker jag att min mössa ja köpte igår var borta :( då hade jag tappat den medans jag sprang, för ajg hade dne i handen, mkt synd. Så jag får köpa ny imrogon....
Iaf, jag bytte vagn vid nästa stopp för ajg tänkte att hon kankse var där, jag gick länge och längre bak och hittade inte henne, men tillslut gjorde jag det :D haha. vi hade sprungit på åt oliak håll :D hahha.
Vi kom iaf hem och jag gick på min träning som inte gick bra alls, men det kan inte alltid gå bra :P
men nu är det dags för mig att gå i sängen :D haha.

LOVE / È

Sköndal

Sitter i sköndal och har precis tagit en varm choklad och tittar på extreme home makeover, ett mycket bra program. Dem är så otroligt vänliga och underbara mot många familjer, hjälper verkligen dem som har det svårt. Och att se dem fantastiska husen dem bygger är helt galet, dem är så fiiina, skulle inte tacka nej till ett sådant, verkligen inte :D haha.
Helgen vad super, gick alldeles för fort.. Men mycket hockey blev det, mysiga stunder med älskling, härliga stunder med min bästa Amanda :) Och sedan får vi inte glömma inspelningen av Vickan och Kenogubben´s show :D haha. För det hann vi också med Jag och Rebecca :) Och ett stort tack ska Johannes, Oscar, Amanda och Julia ha som ställde upp för oss och tog sin tid till att hjälpa oss :) Super snällt. Jag hoppas reslutatet blir bra, vi har redigerat ihop idag, så än så länge är det skit bra :D haha. Vi har bara haft tre dagar på oss att göra det, till vissa andra som har haft någon/några veckor på sig. Men så är det när man kommer in sent :D haha. Men vi har verkligen kämpat och vi har snart fått till det, det är bara musiken som saknas, som kommer imorgon :D
Igår kväll följde Rebecca med mig hem efter båten.
När vi kom hem fick vi även hjälp av mina kära småsyskon Alicia och Amandeus som vi spelade in till programmet också, dem ska spela mig och rebecca, eller "keno och vickan" när dem var små :D haha.
Det kommer nog bli super och dem var jätte jätte duktiga :D

Love/ è