En bättre måndag!

Dagen till ära har jag suttit tillsammans med symaskinen och försökt knåpa ihop Alicias tävlingskläder. Har en del detljer kvar att göra. Men förhoppningsvis blir slutreslutatet bra! :) 

Kvällen har jag spenderat på dansskolan. Som vanligt är det lika underbart att stå där i danssalen och undervisa alla grymma elever! Jag älskar det! Kvällen sprang förbi och alla fyra lektioner gick kanon bra! Jag förstår bara inte var tiden tar vägen... vi har redan haft fjärde kursveckan... herregud, snart står vi där på uppvisningen i december ;) STANNA TIDEN! :P 
 
Nåväl! Imorgon blir det upp tidigt för jobb. Så nu måste jag sova! 
Puss och GODNATT! 
 
 

Bildbomb från danstävlingen igår i Tidaholm!

Igår var vi på danstävling i Tidaholm! Det var en helt fantastisk dag för oss på Malins Dansstudio, där våra elever levererade långt över förväntan! Vi danslärare vet ju att vi har grymma elever, men det är ju en bedömningssport vi håller på med, så man vet ju aldrig hur det går. Men vet ni vad? Vi ägde i alla klasser! :D 
Hade fem par som tävlade igår, alla fem stod på prispallen! :D Där tre av dem stod allra högst upp på 1a placeringen och två av paren tog hem 3e placeringen. Så jävla bra! :D 
Sedan i singel, hade vi 8 finalister, SJU av dem stod på prispallen! Helt sjukt bra jobbat!!!! :D Där knep våra dansare tre 1a placeringar, tre 2a placeringar, och en 3e placering! GALET! 
 
Jag finner inga ord som kan beskriva hur stolt jag är över alla som tävlade igår! Men jag är så stolt så klockorna stannar i princip :D Att få vara en del av det här, deras utveckling för varje dag som går, vara med och stötta varenda en av dem i sin resa mot nya mål, det är obeskrivligt! 
Men att få vara en del av Malins Dansstudio, att tillsammans med mina fantastiska systrar göra det här! Det är det absolut bästa som finns! 
 
Stor KÄRLEK till ALLA! 
 
 
PS. alla bilderna är tagna från Victoria! ;) 
 

 

Bakom kulisserna på idol!

Dags för första fredagsfinalen och inför direktsändningen 20:00 är det många som ska repas och mycket som ska hinnas med! Med ett tajt schema under dagen närmar vi oss nu live 20:00. Missa inte det på TV4! :)