Att vara ledig innebär inte alltid ledig tid!

Har knappt varit hemma idag, så har inte suttit vid datorn! Hittade inget i haninge, boring! Får åka in till stan snart.. dock vet jag inte när jag ska hinna de, får bli efter finalen och dansuppvisningen.. :)
Dansen gick jätte bra, mina tjejer är super och nu är det så att nästa vecka kör vi! Vi har bara några biljetter kvar tills 17.00 föreställningen nu också... så ah, det lutar åt ännu en till uppvisning vid 12.00! DÅ måste alla komma!! :) JAg säger till när de blir så och om de blir så! :)
.
Nej jag är trött, måste sova nu! Mer imorgon! Natti!

den där lediga tisdagen!

Sovmorgon till nio är inte helt fy skam! Det som är skönt när man vaknat, det är att man kan ligga kvar i sängen och dra sig ett tag, man känner hur kroppen fortfarande är lite trött och bara ligger kvar och vilar, de är mumma de! :)
idag ska jag ha mina streetklasser... dom sista för den här terminen, tråk! Men vi ska som igår, bara öva, öva, öva hela tiden! :) kommer bli så bra så! Jag är stolt över varenda dansare på vår dansstudio, inte bara mina elever, utan även Malins och Victorias!
Sen är eet dags för rehab också! Min sträckning i vaden är på väg bort, och då måste jag ta nya tag så att alla muskler stärks i benet hela tiden så att jag blir stark och slipper sträckningarna... :)
Men först innan de ska nog jag och mamma ta oss till haninge, jag ska fixa naglarna och shoppa lite antar jag! :) hoppas man hittar något snyggt då! :)
Ikväll blir det till att kolla hockey! :) känns som de var evigheter sedan! Dock är det inte pappas lag jag ska kolla, utan B-laget, men klart man ska stötta dom också! Är man hockeytok så är man! :D
.
Jag pladdrar på som vanligt om allt och inget, men idag är det tisdag och jag är ledig! SKÖNT! Nu är det dags att äta frukost! :)
Våra discotjejer igår! Fick ha en liten mini uppvisning för varandra :)

Vem är han på riktigt?

Då var de slut med discodans för den här terminen.. fast vi har ju ännu uppvisningen kvar, så det bli skoj! :) snart slutsålt på 17.00 föreställningen också, helt galet alltså! Så ni som inte köpt biljetter, ni kan vara beredda på att de kan bli så att vi lägger till en extra föreställning 12.00, det beror på hur måånga de blir som inte lyckas köpa biljetter :)
.
El Clasico! Barca sopar banan idag, dom levererar fotboll i mer än världsklass! fanns bara ett lag på planen! Dock tycker jag barca ska sparka sin tönt till tränare, omognare människa får man ju leta efter! Han ska vara glad att han har sådana fantastiska spelare på planen, som lyckas få ganska många att glömma hur pinsam han själv är, men han gjorde bort sig!
Sen är fotboll som de är, killar är bäst på att filma.. och överdriva allt! :) Det vet vi alla... fotboll är inte som hockey... finns ingen action på de sättet liksom! Men ah, den här matchen hade väldigt många känslor, det visades!
Men som sagt, barca leder med 2-0 och tränaren visar bara upp hur dålig människa han är! Han kan inte ens ge en boll, utan måste slänga iväg den som en 3åring! :D HAHAHA! nåväl, Barca spelade oavsett riktigt bra fotboll!
.
Imorgon har jag inte ställt någon klocka, jag ska sova tills jag vaknar, så huset.. Försök vara liite tysta! ;)
/erica Carlsson
Såhär kan de också sluta när man spelar fotboll...