En bättre lördagskväll i bilder och film!

Helgen har gått i inomhusaktiviteternas spår. Minigolf, Biljard och i lördags bowling. Tillskillnad från er där hemma i Sverige, så har solen inte tittat fram här, snarare tvärtom, det har spöregnat. Så vi valde en bra helg att göra de vi gjorde. 
Brooklyn Bowl var destinationen i lördags. Då man inte kan boka bana, utan åker dit och ställer sig i kö, så var det bara för oss att åka dit redan vid 17. Vilket vi gjorde och de var 40 st före oss i kön... Skön väntetid. 
Vi fördrev tiden med att äta en riktigt god middag, drack gott och hade det bra i varandras sällskap! 
Kvällen till ära var det liveband, så vi dansade... "dansade" i väntan på banorna. Runt 10 fick vi två banor och bowlandet var igång. Jag älskar att bowla. Tycker det är roligt på alla sätt och vis. Tur för mig så gick det ju även bra, så jag slapp bli en dålig förlorare :P hehe. 
Jag behöver inte berätta mer om kvällen känner jag, för ni har bilder och en film att titta på, så kanske ni får en tydligare bild från bowlingen :) 

Gårdagen spenderade jag, Linda och Matilda på stan, shoppade lite och fikade innan vi mötte upp Mikaela, Fredrika och Benjamin för middag på La Esquina. Jätte populär restaurang där man kan boka bord tre veckor framåt om man har tur.. Man ska vara på hugget när man beställer! :) Vi var där och åt igårkväll, det var SJUKT gott! Majskolven är att rekommendera helt klart, som Benjamin hade gjort. MEN den är även enormt stark. Men överlever jag och Linda den, överlever alla andra den också! :D 

Det har varit en toppenhelg på alla sätt och vis iaf. Inte ens regnet kunde stoppa oss! Tack till alla inblandade! Hade galet roligt! :D 

 
 
 

Hur fan kan det gå så långt för en fotbollsmatch?

Allvarligt. Vad är det för fel på folk? ... Jag vaknar upp här i NYC efter en toppenkväll igår, tittar på mobilen och ser att Aftonbladets Breaking News visar att en Djurgårdssupporter har blivit dödad innan dagens premiär mot Helsingborg. Det är inte de faktum att det är en Djurgårdare som blivit dödat, utan det är de faktum att det är EN MÄNNISKA, en pappa, en vän, en släkting, en sambo, som blivit dödad! 
Hur FAN kan det gå så långt för en jävla liten fjantig fotbollsmatch, på riktigt?! Jag har skrivit det förr, när jag fick på nationellaproven i uppgift att skriva om fotbollshuliganer, men hur i helvete kan man gå så långt att man dödar en annan person. Man hejar på ett lag, som springer runt på planen och sparkar en boll. Den sporten, eller den kärleken till sitt lag kan inte leda till att man dödar en annan människa. 

Jag skiter fullständigt i vilka lag som var inblandade. Jag står inte bakom någon eller något överhuvudtaget. Jag mår illa av tanken att de här ens kan hända. Jag tycker allt är så jävla vidrigt. Och nej, jag tycker inte man kan storma planen och allt vad som hände, för att man fått reda på att en ifrån Djurgårdsfamiljen har blivit dödat. Men hur kunde de ens gå så långt ifrån början.... Jag blir ju inte förvånad att de som hände, hände. Alltså med stormningen. Men jag blir så besviken. Stackars barn som var på matchen, fått men för livet. Eller alla som var där, ingen vill väl gå på en match som slutar i brutalt kaos!! 

Nu kan jag inte uttala mig om något. Jag har läst på aftonbladet, och det är allt. Jag kan inte komma med någon fakta eller basera mitt inlägg på den gjorde si, eller de var dom som gjorde så. Men att veta att någon blivit dödad räcker med information att jag kan säga att jag tycker det har gått för långt, på alla sätt och vis. Jag har tappat allt för svenskfotboll och vad som har med det att göra. Tråkigt va? när jag helt plötsligt drar allt över en kant. Men svårt att inte göra när vi inte ser en utveckling i att få bort sådant här skit, utan vi tydligen går mot värre tider....  

Så alla idioter som håller på med sånt här, oavsett lag ni hejar på, ni förstör för alla andra! När ska ni förstå de?!
OM man nu har en kärlek till sitt lag, då ska kärlek vara att stå på läktaren, sjunga för kung och fosterland, stötta sitt lag till tusen. Dela glädjen med alla andra när laget vinner, gå vidare tillsammans i förluster, ägna sin tid åt sitt favoritlag. INTE sätta det i skiten, INTE ge sig på andra och förihelvete INTE döda en annan person! 

Varför bry sig om alla andra och lägga så sjukt mkt tid på andra? Fokusera på rätt saker istället, sporten som man tydligen älskar så mycket och laget som man älskar ännu mer! Vila i Frid ♥

Livet är underbart på alla sätt och vis!

Djurgården. Älskade Djurgården. Ni gör mig så nervös hela tiden. Det är jobbigt att må såhär. Jag sliter snart av mig mitt hår.... så nervös är jag. Det här med att försöka sluta bita på naglarna... det får jag börja med när hockeyn är slut. ;) 
En sak är iaf säker och det är att vi har VÄRLDENS bästa supportar! Överallt står de om oss, bara positiva saker. Det är våra sånger som hörs i hallen. Jag blir så glad! :D

Annars är jag hemma hos Linda just nu. Själv, alla andra är iväg. Gymet och promenader. Men jag stannade hemma.. Undra varför ;) höhö! Nej, men så tittar Djurgården såklart. Har diskat, och fixat lite här hemma i väntan på att Linda ska höra av sig så jag kan möta upp henne för att köpa lite brunch. 


Dagen till ära så står det Bowling på schemat. Vilket jag ser framemot sjukt mkt! Ska bli så galet roligt! :D Vi pratar även om att sätta oss på någon takbar innan och titta solnedgången (om solen vill titta fram här i NY också och inte bara hänga i Sverige) och sedan någon drink i handen. Middag blir det i samband med bowling. Kan tänka mig att det blir en och annan öl också! :)  

Måste även tillägga att jag ahde en riktigt bra kväll igår. Jag, Linda och Ryan spelade minigolf och biljard. Hade en trevlig, rolig och skrattfylld fredag. Det märks ju tydligt vilket mönster vi kör på denna helg! ... Jag gillar det starkt! :D 

Nej, nu ska jag starta dagen, klä på mig. Gör mig redo för att möta upp Linda och självklart fortsätta titta på DIF! 
PUSS!