En helt vanlig arbetsdag här i Robinsonland!

Som ni vet har jag det extremt bra här. Grymt team och fantastiska arbetsplatser.
Igår var vi på den finaste av alla locations vi jobbar på här, om ni frågar mig. Man måste nypa sig i armen för att förstå att man inte drömmer. Det är magiskt här.
Jobbdagen rullade på och allt gick som det ska. Är alltid skönt för min del när dagen går smidigt och att man är på tid, blir lite roligare för alla då. Igår var en väldigt bra dag.

Lyxen är också att få åka båt till och från jobbet de gånger vi får de. På vägen hem efter gårdagens tävling såg jag en havssköldpadda, helt sjukt!!!! hann dock inte fota, vilket var sämst, hehe. Men nu ska bara delfinerna visa sig, så är jag mer än nöjd (är jag dock redan, men ändå). 
 
Då allt flöt på så bra, så passade jag på att fota lite. Även om det inte riktigt går att beskriva hur vi har det här på bilderna. Inte jag iaf, som inte är någon proffsfotograf. Men lite känsla får ni nog allt.
Våra inspelningsplatser blir alltid som en liten by, så härligt. Dexters crew bygger alltid upp massa tält som innehåller kontrollrum, sjukstuga, lunchrum, teknikrum osv. Så mysigt ju, att varje gång komma till en liten by, så härlig och fin. Nu är det inte där jag hänger till mesta dels, då jag alltid är ute på själva tävlingsplats, men dom gör ett väldigt bra jobb med att försöka få oss att trivas så bra som möjligt på jobbet. 
HEJA ALLA HÄR! 

PUSS OCH KRAM ALLA I SVERIGE! 
 
 
 
 

Blodigt allvar!

Att jag har varit här i 3,5 vecka nu och bara har lika "mycket" kvar, är lite sjukt faktiskt. Har aldrig varit med om att tiden kan springa iväg såhär pass mycket alltså. Återigen, det är för att man jobbar med så otroligt bra människor. 
 
Igår var en viktig kväll för oss alla. Spelades nämligen en landskamp i fotboll. En landskamp mellan Sverige och Kambodja. En match man såklart inte kunde förlora. Det var på blodigt allvar.  Vi jobbar tillsammans med ett gäng riktigt duktiga kambodjaner, men hade varit tråkigt att behöva möta dom idag på jobbet med en förlust i ryggen. 
Så det var ett starkt svenskt gäng, spelare och supportrar, som åkte mot flygplatsen... menar fotbollsplanen. Men det första stämmer också faktiskt, då det är på flygplatsen planen befinner sig. Så vi väntade på att planet lyfte innan vi kunde kliva på planen. 
Tajt och jämn match lagen emellan, var såå roligt att spela! Ännu roligare när något sådant här faktiskt tas på allvar. 
Kambodjanerna spelade i sina röda tröjor som hade namnen upptryckta på ryggen, seriöst! Sverige blev i mesta del vita tröjor. 
Vi hamnade i underläge två gånger om i matchen, men vände och vann tillslut med 3-2, såå viktigt! Blev segersång många gånger under kvällen, dessutom spelades svenska nationalsången under middagen när alla var samlade, kul! 
 
Som ni förstår har jag det riktigt bra här och jobbet rullar på de med, alltid härligt! 
PUSS alla glada! 
 
Blev mest bilder när Chiffe låg skadad, för det var då jag hade tid att fota, hehe. Allt är lugnt med honom, var bara en boll mellan benen, bara och bara. Men ingen större skada, så var okej att fota ;) hehe. 

Hopp och lek i poolen

Igår (torsdag) blev det en ledig dag för många med riktigt pangväder. Från att varit spöregn och riktigt dåligt i onsdags till strålande sol och stekande värme igår. Jag föredrar helt klart de sista ;). 
När man får en ledig dag och inte har några som helst måsten, så blir det att man helt enkelt inte gör så mycket mer än att hänga vid poolen. 
Kan säga att dagen blev alldeles strålande. Solades, badades, bollades lite boll, skrattades, och på de kalla öl, vad mer kan man egentligen begära? 
På kvällen hamnade jag och några till hemma hos mig och drack lite öl. Trängde ihop oss i min lilla coolbox, drack öl och lyssnade på musik. 

Dagen till ära är det dags för jobb igen, ska bli skoj även om vi jobbar mot tidsvattnet idag. Har inte det på vår sida. Det är lågvatten även när det är högvatten vilket ställer till det för båtarna att komma in på stranden vi ska jobba på idag. Den enda stranden man bara kan komma med båt och den enda stranden som har problem med lågvatten..... Såklart måste vi alla in när det är som allra lägst, gick inte att göra på något annat sätt. Så det blir bara till att traska på havsbotten och ta sig in på så viss. Klassisk robinson-anda skulle jag ändå vilja säga ;) 

Så nu är det dags att hoppa upp ur sängen och ta tag i dagen! 
Godnatt Sverige ;) 
 
 
Kategori: Robinson2017 Taggar: Beers, Fiji, Football, Infinity, palms, poollife;