Dejt!

Sådär, då har jag duschat, klätt på mig, sminkat mig, fönat och plattat håret på en halvtimme, det är nog rekordets rekord :P haha. ska nämligen iväg på Dejt med STina :D wiie. vi ska ha en mycket trevlig dejt på fotbollscupen i sorunda :D mys mys :) Stina är en så otroligt underbar tjej och jag älskar hennes sällskap :D man blir alltid lika glad av henne och hennes energi, så det kommer nog bli en super trevlig kväll för mig med henne :)
Men nu måste jag rusa, för nu kommer Robert och hämtar mig :)

/ Erica Carlsson

Jag är så otrolig glad och lycklig just nu :D

Tack underbara familjen darvelid :)

ojojoj, här händer det grejer :D haha. har varit på hockey ikväll och det blev 3-3 klart godkänt :D en sjukt spännande match om man säger så, hjärtat var på väg att hoppa ur flera gånger, men som sagt det är klart godkänt och det kändes bra :D
Sen har ju underbara familjen Darvelid kommit till oss, min kära moster med familj :) Dem firade mig nu, eftersom dem itne kommer vara här när jag fyller år, jätte gulliga,för där kom hela familjen in sjungandes för mig :) så söta så och man slapp iaf morgonstämman på den :D haha.men det lät fint, dem akn det där med att sjunga :)

Nej, nu ska jag och Robert hem till honom och träffa Anton och ha det mys :)
/ erica Carlsson

  min moster och min morbror :p haha. jag vet inte vad man ska säga till mosters man, men han är värd att kallas morbror, men dem är här nu iaf :D och det är alltid lika roligt att ha dem på besök :)

 Robert och Miltons, super söta tillsammans, nästan så man blir avis ju ;) haha

 Jag och Victoria från förra helgen :D

HOCKEY

Snart kommer världens bästa Clara hit och så ska vi säga hej till varandra och sen ska vi iväg på våra håll igen ;) haha. hyon på middag och jag på HOCKEY :D wiiie, äntligen, som jag har väntat :D Ikväll kommer det säkert bli en ap rolig match och jag hoppas verkligen att nynäs vinner :D heja heja!
Nej, Jag ska hjälpa mamma med maten nu coh sen har jag inte så mkt mer att skriva om :P haha.

/ Erica Carlsson

Jo, mina släktingar kommer idag :) Min moster med familj, dem är så härliga och det är alltid lika roligt att ha dem på besök :D så det känns riktigt bra :) Skoj skoj :)
hoppas dem gillar det nya huset också :D