Jag är lyckligt lottad som har mina syskon!

Dagarna springer iväg och nedräkningen till NY fortsätter. Jag har så få dagar kvar att jag kan räkna resten av tiden på handens fingrar... DÅ är det nära! 
 
I onsdagskväll var jag med historiens absolut bästa syskon hemma hos Emely och hade myskväll, åt tacos, gino till efterrätt, tittade när Djurgården vann en viktig seger, pratade om allt mellan himmel och jord. 
Är det en sak som är säker, så är det att jag kommer sakna närheten till mina syskon! Det kommer kännas tomt att inte ha alla inom räckhåll och att man kan ses närsomhelst. Det kommer ju inte vara de lättaste att prata heller med varandra, med tanke på tidsskillnaden. Men jag har varit borta i två månader förr och av erfarenhet så går tiden väldigt fort! Positivt när det kommer till saknaden av dem! Och förmodligen negativt på många andra plan ;) hehe! 
 
Relationen jag har till mina syskon är den bästa. Jag är lyckligt lottad som har alla i mitt liv. Att vi är så många (tack mamma och pappa, ni är bäst!) och att vi är så pass nära som vi är! Så som vi har det, önskar jag att alla kunde få ha det. För då hade livet varit så enkelt för alla! Men nu är det inte så, och jag uppskattar verkligen att jag har fått äran att få så många syskon, och att alla är så jävla bäst som dem är!! 
 
Jag älskar er, världens bästa och finaste syskon! 
 
 
 

byter gärna ut min vardag just nu!

Här sitter jag som vanligt, äter frukost, på samma plats, samma vanliga frukost - ägg, rostadmacka, oboy... inget att skryta med så att säga. Glömmer snabbt bort att jag ska åka iväg, att min vardag kommer vara i staden som aldrig sover om typ en vecka. Hur kan man glömma något så stort? .. Förmodligen för att jag inte vet vad jag kastar mig in i, att jag inte vet vad jag har framför mig! 
 
Dagen bjuder inte på något jätte spännande heller. Jag ska jobba stänging... hehe! :D Sen till Jonas för att få lite hjälp med mail och andra saker inför min resa! :) Så det ser jag framemot! Dock springer tiden iväg nu, så jag måste klä på mig och röra mig! :) 
 
Juste, haha! Hände världens roligaste grej på jobbet igår när vi åt Lunch. Jag började skratta så tårarna rann... Eller jag kämpade med att visa att jag inte skrattade, så höll de inom mig och började grina :P haha! Och jag var inte ensam om de, vi alla gjorde det :P 
Men har inte tid att berätta om de just nu, så får ta de sen ;) haha! :D 

PUSS! 
 
 
 

Ny vecka!

Måste börja det här inlägget med att skriva ett Tack till Jossan för inflyttningsfesten i lördags. Jag hade det jätte trevligt och roligt. Hon hade lagat en supergod middag, som startade kvällen väldigt bra! Så Tack Jossan! :) 
 
 
Måndag idag, vi går alltså in i Sportlovsveckan för alla skolor. Dansen har också sportlov. Så det är ganska lugnt denna vecka (inte för att jag varken går i skolan eller har danslektioner) Men en sak som iaf är säker, de är att vi går in i en ny vecka och min nästsista vecka här i Sverige för ett tag. Jag märker på mig själv att det är något annorlunda som är på väg att hända.. min sömn blir annorlunda ;) haha!
 
Men iaf, jag jobbar till onsdag, som förmodligen får bli den sista dagen för den här gången. Har så mycket annat jag måste hinna med innan jag åker! Så ah! :) Men först jobb nu! 
PUSS!