2oo8

Jag säger bara en sak, 2oo8 har gått hur fort som helst, jag har hunnit med massor och det har varit ett jävligt bra år!
Men det är nästan läskigt, inatt är det starten på något nytt, inatt börjar ett helt nytt år och det ska bli så jävla bra det med!
Jag har hunnit med så sjukt mycket det här året, jag har stött på både motgångar och medgångar.
Mitt 2oo8 började bra, men höll dock inte i sig så länge. I Mars fick mitt liv en vändning, jag förlorade min pojkvän som jag hade haft i 2 år 8 månader, en väldigt lång tid och jag trodde inte jag kunde leva ett liv utan honom. Men vet ni, det är då man har sina vänner som stöttar en och jag hade mina närmaste vänner bredvid mig hela tiden och dem stötte mig till tusen och då ska vi inte ens tala om vad min underbara familj gjorde, det är dem jag ska tacka allra mest.
Men jag kom upp på benen igen och en ny vänskap tog fart med tre små pojkar, Robert, Anton och Johan. Med dessa tre killar har jag gjort så sjukt mkt roliga saker och konstiga saker, det har varit helt galet och ap roligt. Dem har även stöttat mig till max också och har funnits där hela tiden.
 Sen har vi mina söta tjejer i skolan, tyvärr ses vi inte så ofta utanför skolan, men jag har alltid alltid alltid roligt med dem i skolan och det var dem jag träffade först efter det hade tagit slut, vi skulle spela in en film och dem var ett stort stöd den dagen och pratade med mig hela tiden och hjälpte mig. Men som jag sa, tyvärr ses vi inte så ofta utanför skolan, men det ska vi ändra på, det har vi sagt. men oavsett så har jag alltid roligt i skolan med dem och jag ser alltid framemot att åka till skolan då man vet att man kommer få träffa sina älskade vänner, jag är glad att jag har er i klassen och den sista tidne vi har kvar nu kommer bli jävligt bra!
Sen har vi fotbollen, vi fick årets match i nynäsposten igår... haha. det var lite roligt ;D men nifen, jag har haft ritkigt roligt med er, dock så har det itne varit en så bra säsong för oss, men förhoppningsvis kanske det ändrar sig nu och vi hittar ny inställning 2oo9 :D
Och så har vi dansen som kommer bli svårslagen 2oo9, om jag ens kommer dansa... Det visar sig, men jag vet att dansen som var i år, har varit den bästa och det har nästan varit som en terapi för mig känns det som, det har alltid var så skönt att få komma till dansen och inte göra något annat än att dansa gärnet!några bilder från 2oo8, jag har tagit fler och det har varit stunder som tyvärr inte har kommit med på bild, men det jag vet är att jag är nöjd med året som var och firar nyår med glädje och ser framemot kommande år, det kommer bli så jävla bra!

Gott nytt år älskade människor!

En sann berättelse...

Nu ska jag berätta en historia om fyra tjejer som skulle åka från nynäshamn till skärholmen med bil själva för första gången...
(den kommer inte bli kort, men är värd att läsas, det var resan som gav "kissa på sig" paniken av garv flera gånger)


Emely                                  Malin                      Erica                             Julia


Dessa fyra tjejer tänkte en helt vanlig dag att "shoppa i skärholmen vore jätte mysigt och att slippa alla människor i stockholm är bara ett plus en dag på mellandags rean" Så bilen blev ett måste eftersom det kändes alldeles för jobbigt att ta sig kommunalt dit och eftersom en av dem har körkort var det som gjort för dem att ta bilen.
Resan började väl inte på bästa sätt, först skulle Erica hämtas hos Robert, och efter lite missförstånd bestämdes en mötes plats mellan dessa tre tjejer och problemet var löst. Erica fick skjuts en bit av Robert och Emely och Malin stod och väntade på hennes vid deras bestämda mötesplats.
Vidare åkte dem för att hämta Julia som bor i en lite mindre stad utanför nynäs som även heter Ösmo, allt gick som planerat och snart kunde deras resa fortsätta mot skärholmen, som nästan kändes som en lek först, eftersom alla någon gång tidigare på ett eller annat sätt har tagit sig dit, dock inte utan andras hjälp som redan vet vägen. 

Jag kan ju som säga såhär, problem är nog den största rubriken på resan, eftersom ett problem kom på ett annat. 

Så iaf, snart var nästa problem redan nära dem, radion ville inte funka alls, systrarna Carlsson vet att det har varit lite små problem med den, men den har alltid startat, dock löste Malin det på ett väldigt lätt sätt, så hon startade sin mobil som fick pumpa musiken istället, inte så jätte hög volym dock, men det funkade helt okej för dessa tjejer. 
Den slingriga vägen var snart ur deras väg och man kunde slappna av lite mer, eftersom motorvägen kom och det var bara att gasa.
Lite närmare sköndal slog Erica en signal till deras pappa, eftersom han brukar vara chauffören i familjen och kör alltid annars till skärholmen skulle han ge några råd och säga vilken väg sina döttrar plus Julia skulle åka. Han förklarade lätt och sa att dem skulle hålla sig till vänster i tunneln och fortsätta på E4 E20, för att längre fram komma till E4 E20 S.
Ja det kan ju inte vara såå svårt att hitta den skylten tänkte dem och la på luren och åkte vidare.
Tunneln passerades lätt som en plätt och nu var det bara att vänta på skylten som dem skulle följa, men vänta?
Nu kom någon som dem inte riktigt ville skulle hända, det blev för kort tid att ringa till sin pappa, så det var bara att chansa.


E4 E20 delades upp i två olika filer, en mot stockholm C och en mot Göteborg, deras huvuden snurrade och stockholm hållet lät ju bättre då, men något kändes ändå inte rätt, eftersom Erica och hennes mamma hade gjort samma misstag några månader tidigare så ringde hon sin pappa, som då sa att dem skulle ha svängt av till Göteborg....
Aj då, ett till problem, dock lite större.
Bilen fortsatte att rulla åt fel håll, för att hitta en avfart från motorvägen, vilket inte var det lättaste, men som tillslut hittades, men nu skulle dem vända någonstans och hitta tillbaka på rätt väg, några samtal med pappa micke blev det som inte hade någon aning om vart dem befann sig eftersom panik steg lite och ingen skylt syntes till. Emely svängde av på någon parkering och skulle svänga ut åt andra hållet lite längre bort, då det var röd lysen, det blev grönt och hon skulle svänga vänster, men en stor lastbil fick grönt på andra sidan också, så Emely fick panik och körde rakt fram och Malin som vet hur hennes pappa kör säger Men pappa gör alltid U-svängar, så det kan inte vara så svårt, gör bara en.
Hon med inte körkort tycker det är lätt och börjar prata i mobilen istället, då emely gör värsta U-svängen i sin ilska tänker hon nog inte på så mkt och är nära på att svänga in i en stolpe och en annan bil, men inget av det hände och snart var tjejerna ute på rätt väg igen, efter lite panik beslut och skyltar som itne kunde läsas och lite skrik på varandra så var dem ute på motovägen igen...Ja, tillslut kom dem fram och skulle börja shoppa, nyårsklänningar, nya kläder och annat trevligt. Men vad blev fynden då? inga nyårs kläder iaf, någon tröja hit och någon kjol dit, dock väldigt tomhänta, det mest kom från systembolget och efter 3 timmar var dem nöjda och ville åka hem igen, men hade dock några stopp på vägen.
Så det var bara att hoppa in i bilen igen och fortsätta sin färd hemåt, dock var det lättare nu, eftersom att alla vägar leder till nynäs, iaf som det känns, det är alltid skyltat till nynäs.Första stoppet skulle bli på rusta, där de skulle kollas på tapeter. Vägen dit då, gick den enkelt till? nja det vill man nog inte påstå. Dem ska köra över till filen längst till höger för att kunna köra på avfarten till länna, när Emely ska titta bak så råkar hon dra ner ratten åt andra hållet, så hon flyger ut på den vänstra filen, men hon reagerade som tur var snabbt och rättade till felet och körde till högerfilen och av på vägen mot rusta, allt går bra fram tills rondellen då Emely hamnar i fel fil eftersom vi inte är snabba nog att säga vart hon ska, då det är dubbelfiligt, så hon gasar rakt ut i rondellen och kör in i rätt fil medans andra bilar kommer från alla olika håll... för att äntligen svänga till vänster i rondellen, ja det gick ju hyfsat.. bilen är fortfarande hel iaf, nästa rondell kommer och Emely frågar vart hon ska till vänster blir svaret, men emely förstår inte och frågar om det är rakt framvänster, eller vänstervänster, Ja så många vänster finns det inte, men vänstervänster. vänster blev det och tillslut hamnade dem på rusta och Tapeter hittades, dock vandrades det varv efter varv runt dessa tapeter och beslutet skulle fattas, ögonen föll på en tapet som tyvärr visade sig vara slut... Efter att ha extra kollat med personalen föll beslutet på en annan tapet, och Emely lyckades fynda lite annat till sin resa hon ska göra med sin pojkvän i helgen, så schampo och balsam köptes.
Glada ut ur butiken vandrade dessa tjejer, men utanför dörren började dem undra vart dem hade ställt bilen, så dem börjar gå åt ett håll med blickarna glidandes ut över parkering.
Julia tycker hon ser bilen, så hon skrattar åt dem andra som går åt helt fel håll och fortsätter gå mot bilen, vi skrattar lite åt oss själva som har gått åt fel håll, när alla till sin förvåning ser att bilen kör iväg, Julia vänder sig om och gapar och ger två stora ögonen på dem andra, sedan börjar alla as garva för att dem inser att det är fel bil, alla skrattar så mycket att dem är nära att kissa på sig, men dem fortsätter vinglandes fram till bilen som dem hittade tillslut som förövrigt var åt hållet dem gick först, väl i bilen skrattar alla ut ett tag för att sedan fortsätta resan mot Bauhaus, Emely vill inte ha några problem på vägen dit, så hon frågar innan vi åker iväg vart hon ska, vägen beskrivs och hon ska åka. Då hon möter världens fartdåre på parkeringen och det var nära en krock. Men bilen var fortfarande hel och liven var i behåll och rondellen fungerade hyfsat.

tillslut var dem framme vid BausHaus och Emely börjar undra vart hon ska köra av, men det blev inga problem eftersom Bauhaus hade en stor skylt som det stor AVFART TILL BAUHAUS, så Emely skriker ut (lite ironiskt och skämtsamt) -YES, sånt här älskar vi, skyltar med STOR text på så att man kan läsa och hittar!
Väl inne på Bauhaus så blev det endel letande efter rätt färgburk till pappa Carlsson som förövrigt har kämpat och slitigt för att få klart deras nya lägenhet där hemma i nynäs, som nu står nästan klar och möbler flyttas in, dock var det lite färg som saknades och behövdes köpas.
För att ha hittat penslar som blev puderborstar, rollar till fondation och annat spännande köptes rätt färg tillslut och det var bara att gå ut i bilen igen. Denna gång gick det bra och alla var nöjda med att ha hittat till bilen enkelt.
Men hur är det nu med panik beslut?
Inge vidare måste jag säga, väl vid utfarten så står det att man kan komma till nynäs åt både vänster och höger, så vi väljer höger... Ja det var ju helt fel, så vi hamnar i haninge, istället för på motovägen, ja och vi möter en till rondell... Erica och Julia säger du ska svänga till vänster och malin uppfattar det som den som var näst till vänster så Emely kör av där och återigen blir det lite fel, så emely svänger in till Statoil för att vända runt och köra ut, dock får hon inte köra ut där hon körde in, så det var bara att vända runt igen...
Så kom dem till den där jobbiga rondellen igen, denna gång blev det mycket lättare eftersom att Emely visste vart hon skulle åka, så hon kör i i rondellen och ut flyger en annan bil också och kör nästan in i oss och Emely skriker ut - jääävla fartdåre, kör klokt i trafiken vettja... fast körde ungefär likadant själv för några minuter sedan ;) haha.

Jaja, motorvägen hittades iaf och nu började alla känna sig lugna, nu gick det bara inte att stöta på fler problem, det var nog så.
Men nej, det kom fler, lysena på bilen slutade fungera och eftersom att klockan var runt fem var det ganska svart. Så emely vill självklart inte köra längre och försöker hitta en avfart, vilket är ganska svårt i mörkret och på den slingriga vägen som är ut till nynäs. Men hon hittar en och i slut sekunden svänger hon och bilen bakom fick nog en hjärtattack av Emelys tvärsväng, men den var väl behövlig. Och Julia kom på att det kanske var väldigt smutisgt på lysena så hon gick ut och torkade bort smuts från bilen...
vilket också hjälpte och snart var dem ute på vägen igen..

Då Malin, som har skött musiken hela dagen, satt på den vid tillfällen det varit läge att ha musik och varit lika snabb och stängt av den vid panik tillfällen, säger - Ja ni, det här dagen är något vi kan berätta för våra barnbarn.

Ja det är sant, det var en annorlunda dag, men det var fasen en jävligt rolig och skratt fick vi mycket av, även om det var världens panik situationer ibland och det skreks väldigt mkt och skyltarna kunde inte läsas och fel svängningar gjordes i hast för att alla skrek - SVÄNG VÄNSTER NU och så var vänster svängen paserade, det vill säga skrek alldeles försent, haha.
Det har varit en lång men rolig dag så nu ska jag sova, för min kropp är helt slut!

/ Erica Carlsson
 

bra laddning inför match... :P

Cupen igår gick inte så bra, speciellt inte för mig. Jag orkade inget och blev mer sjuk för att jag spelade. kanske inte så konstigt, men men. Vi behövde iaf vinna sista matchen, oturligt nog gjorde vi inte det..
på vägen dit och hem så körde vi gärnet i bilen kan man ju säga, vi hade musik på högsta volym och körde gärnet, haha. Det blir nog lätt så när vi sitter i en bil :P haha. Det var jag, Erica, Stina och Julia :D

Väl hemma så åkte jag direkt till Robert och spelade "med andra ord" med Robert, Anton och Jenny, jag och Jenny vann såklart, ganska överlägset :P haha.

Ikväll är det hockey på tv:n inte vilken hockey match som helst, utan Lettland-Sverige, där Alberts och Janis är med, två spelare i nynäshamn, riktigt roligt måste jag säga :D så kolla halv nio ikväll på SVT24 :D

/ Erica Carlsson

Ja, vi är ganska bra på att ladda inför match :p haha.
eller om man nu kan säga det :p
Men vi satt så hela resan, det vill säga från nynäs till
hammarby sjöstad :P haha. bra gjort av oss faktiskt ;)