Nu dör jag på riktigt!

Okej, nu hälsar jag en sömnlös natt välkommen! Det här är inte okej! det hade någon form av skräckkväll i BB... och ja.. jag kan knappt titta på Beck! Hade jag varit där inne hade jag inte levt just nu.. Men nu tittade jag bara, så nu kommer jag inte kunna somna.. Vart är sällskapet när man verkligen behöver det?!
Inte nog med att jag höll på att dö när jag såg det, nej då får jag ett SMS där det står: Frukta aldrig ditt undermedvetna. lås dörren, natten är oändlig.
Tack liksom, jag kommer inte kunna sova på fler nätter!!
.
aja, nu ska jag fortsätta titta på Entourage, det är min räddning ikväll!

Nerbäddad och bra sällskap!

Fan alltså.. jag har legat nerbäddad i sängen hela dagen och mår inte alls bra! Fick iaf lite sällskap av min underbara Angelica som hade en påse bilar med sig :D as länge sedan vi träffades och det uppskattades, vilken vän! :) Sen sa vi inte så mycket mer till varandra, utan spelade spel på våra iphones, det är så vi jobbar nu för tiden liksom.. haha! :D
.
Så det jag gjort idag har varit att kolla entourage! kollat klart säsong 5 och alldeles strax 6, haha! Snacka om att vara sjuk ;)! Men fick även ett bra samtal idag som jag hoppas leder till något bra! Man vet aldrig, för man kan aldrig vara säker, men ett möte har jag iaf, gillas! :)
.
Nej, jag orkar inte ens skriva det här inlägget egentligen, för mår skit! Och jag hatar att vara sjuk! Imorgon lovar jag att jag ska vara frisk, så är det bara!!!
:)
Japp, tycker synd om mig själv just nu för att jag är sjuk, haha! :D

Acceptera att vi är olika bara!

HAHA, alltså alla skrattar!
Jag förstår mig inte på olika människor och dess beteende, men det tillhör väl livets underhållande cirkel. Men alltså, vissa har ju bara svårt för att acceptera olika saker och svårt för att göra de man säger! Men acceptera att alla är olika någon gång och ta hand om en själv istället för att lägga så mycket krut på en annan människa, det står AVUNDSJUK i pannan på en när man håller på sådär, jag lovar, syns enda hit! Men jag antar att man aldrig ska ge upp, för det har man ju lärt sig, men man ska nog skilja på olika situationerna vi lever i och inse att ibland borde man nog det, för man kommer ingenstans med att hitta på saker, tro saker, och säga att "det är så" när man inte har en blekaste aning eftersom de handlar om en vardag och ens liv man inte tillhör!
.
Men en dag vaknar vi alla upp och inser kanske att man borde ändra på vissa saker, sluta snacka så mycket när man själv gör det saker man påstår är fel och ta tag i sig själv, för man är huvudrollen i sitt egna liv och ja, om man vill leva så som vissa gör, fine! Men andra pallar inte se på, och orkar inte vara en del av sådan skit, så ta de för dig själv! :)
.
Nu är jag trött på sånt här, plus att jag är sjuk, så de gör mig på fel humör! Måste titta på filmerna jag har lite längre ner i bloggen, så jag får skratta lite! Nej juste, det gör jag redan, fast inte åt filmen!
PEACE!