Det rullar på!

jag kan börja med att säga att jag är lite smått frustrerad att min datamus vägrar fungera!! Lite jobbigt att behöva dubbelklicka på musplattan hela tiden, hoppas dne vill ge med sig!

Idag är en ny dag, dagen igår gick riktigt bra, jag är nöjd över mig själv och allt :) så det känns bra, vi har fått två till kvalfinalister tills på fredag :D Nu fylls det på :) Ikväll är det killarnas tur igen, och ni som har sett programmet kan även räkna ut vilka det är som tävlar!
Tjejerna var riktigt duktiga igår och allt flöt på bra, :)

Jag har massa backstage bilder och till och med film på Calle när han och några till dansar så fint, och gör en liten hälsning :P haha. Men jag har bestämt mig för att lägga upp alla bilder på lördag, eftersom jag inte har tid nu! :) haha.

TACK stina, för skjutsen igår, det var hur snällt som helst :) Och hoppas ni uppskattade kvällen :)
/ Erica Carlsson

Första sändningen avklarad!

gårdagen flöt på hur bra som helst och allt gick super, jag är nöjd över mig själv, teamets och killarnas insattser! Vi hade genrep och annat skoj igår innan klockan slog 20.00 och sändningen kunde börja! Jag som bara såg allt i studion tyckte det var riktigt bra, men hur det blev i tv:n har jag ingen aning om :) Men bra antar jag, eller jag menar bäst! :D
Nej, det var riktigt roligt och en storasyster fick jag allt agera som till alla idolerna, speciellt dem fem som uppträdde igår, men det är klart, är man nervös är det skönt att någon annan tänker på vissa saker :) Jag har bakom kullisserna bilder, men nu orkar jag inte leta efter min mobilsladd eftersom vi håller på och flyttar, så just nu har jag ingen aning om vart den kan vara :)

Ikväll är det en ny dag och nya tävlande, och som ni såg igår är det tjejernas dag idag! Heja heja! :)

Förresten, TACK pappa som kom och hämtade mig igår :) <3
/ Erica Carlsson

Ett snabbt inlägg, bussen väntar!

Nu ska jag dra in till studion igeen! Det ska bli genomgångar med idolerna, genrep och sen självklart direktsändningen! Det ska bli så galet roligt :D så glöm inte att titta på IDOL ikväll 20.00 och rösta fram din favorit, i dagens program är det fem tävlande! Det kommer bli grymt!

Nej, måste springa och nu började det ös regna... man ser inte ens handen framför sig typ!! Ja kommer bli super blöt! KUL!
Jag hade en trevlig kväll igår dessutom!
/ Erica Carlsson