nu är de verkligen slutet på denna robinsonresa!

Nu ska vi se... ja min klocka ringer om två timmar.. haha! Imorse vaknade jag faktiskt för att de va några som fick för sig att köra värsta grävmaskinen eller något utanför mitt fösnter som lät som att fönstrarna skulle gå sönder, inte så lätt att sova då för en så lätt väckt person som mig!

Men jag är pigg och glad och ska faktiskt ner ocoh äta frukost snart! Känner mig väldigt laddad för dagens tävling och känner att slutet är nära! ikväll ska alla vi från sverige ut och äta tillsammans, ska bli riktigt mysigt faktiskt! Stellan har sagt att de finns världens godaste grillade lax på de stället, så har faktiskt tänkt att testa det! :) Man litar alltid på Stellan :)!!

Juste! fick reda på igår i all hast att jag faktiskt åker hem en dag tidigare! Så jag flyger härifrån på måndag och landar i sverige på tisdag!! Det betyder att ajg slipper åka själv och slipper spendera 6-8 timmar i singapore själv! Tack gud för det! plus att jag faktiskt kommer hem en dag tidigare.. sjukt!
Dock så blir ajg lite ledsen varje gång jag tänker på att jag ska åka hem.. För nu har man verkligen fastnat för varenda människa här och trivs riktigt bra med hur man har det just nu, med alla dessa underbara människor! Men de finns alltid ett slut på allt coh snart är den här Robinson resan slut..

/Erica Carlsson


Tummen upp för allt som händer här!
bild tagen av Erik på min typiska Erica pose! :P

en liten film!

Idag är de exakt en vecka kvar tills jag åker hem.. blandade känslor! Men hem kommer jag oavsett vad jag vill! Jag vet iaf att jag kollar för fullt på tågbiljetter för min tripp till Victoria! de ska bli så skönt att komma hem och träffa henne! :)

ska alldeles strax iväg på möte, så måste ner och skriva ut morgon dagens schema så att alla vet vad som händer och vilka tider som gääller! sen blir de nog världens slappar kväll, skönt! :)

Hm.. bara för att det är 1 vecka kvar så bjuder jag på en liten film.. bra eller dåligt vet jag inte, jag vet iaf att jag gör det bara för att! :) och för att jag har sagt till Klas att jag ska göra det!


Se där så trevligt!:)

GRATTIS ROBERT! :)

Måste bara klämma in innan jag åker iväg till jobbet att Robert fyller 20 år idag! Ett stort grattis till honom! hoppas han får en grym dag och att alla skämmer bort honom! tänkte skriva att jag tycker att han ska stå utanför systembolaget redan nu.. menne juste, klockan är fortfarande natten hos er! haha

Nej måste åka till jobbet!
/Erica Carlsson


:) <3