Hemligt!

Nu är allt packat här hemma, håller på och fixar en sista grej.. som jag inte kan berätta vad de är fall i fall dom andra läser min blogg ;) You never know!
.
Men nu är det dags att åka in till staden för att börja fixa där hemma hos Emely och Jonas! Grabbarna får komma senare när vi är klara! :D Vilken lyx va, dom behöver inte göra något, dom vet inte något och kommer komma till oss där allt är klart, färdig dukat, färdig pyntat, maten färdig, drickan kall, osv! :D
.
Jag känner på mig att det kommer bli en helt galen kväll! Jag är med de absolut bästa gänget och kommer oavsett vart vi hamnar ha sjukt jävla galet roligt! :D Dock är ju kvällen planerad, så, så fel kan det inte gå! :D
.
PUSSHEJ!

Nu är allt på sin plats!

Då har jag precis målat klart naglarna inför imorgon.. fixat naglarna överhuvudtaget ;) Dock ska jag måla till dom en sista gång imorgon, men Emely lämnade de hos henne, så får ta det när vi kommer dit!
.
Min lunchdejt idag var hur lyckad som helst! Har inte träffat Stina på evigheter, så det var mer än lyckat att träffa henne idag! Hade det riktigt mysigt och jag har saknat henne!
.
Allt inför imorgon är planerat klart och nu är jag på riktigt redo för Nyår! Vi kommer starta dagen tidigt imorgon och sen är det full fart! Jag lovar att vi kommer ta en hel del bilder och har ni tur får ni någon mobilblogg imorgon under dagen, för sen på kvällen kommer jag ha fullt upp med annat! :)
.
GALET att det redan gått 1 år sedan sist! Och jag har inte skrivit något om mitt år som varit! Det får jag ta tag i någon annan dag!
.
Nej, nu börjar sändningen, jag och mitt fina sällskap har laddat upp med chippa, dippa och cocka ;) För er som inte förstår mitt språk, chips, dipp och coca cola ;) Sen popcorn på det!
MYS !
/Erica Carlsson
Mina naglar är för tillfället blåa! :) Men imorgon ska dom glittra! ;)
Långa och fina dessutom! Det gillas!

mot staden!

Nu har jag lite bråttom, ska in till stan och ha en lunchdejt! Kommer bli supermys!! PUSSHEJ!