Stuck where we are!

En dag med tårar!

Idag har det gått hur bra som helst! Vi slutade till och med innan utsatt tid så det var ju skönt! Dock är jag hur trött som helst, så orkade inte sitta kvar på kontoret och göra scheman.. får gå upp lite tidigare imorgon och göra det istället! :) Fällde även lite tårar under dagen.. dock kan jag inte säga så mkt mer.. men grina gjorde jag :P haha.
...
Måste dock äta någon middag och orkar inte röra mig från sängen.. är inte överdrivet hungrig, men äter jag inte nu kommer jag bli svin hungrig sen! Funderar på att gå ner och se vad man kan beställa från hotellet, antar att det måste finnas något jag gillar, hoppas det iaf! Får se vad jag gör annars!
...
Duscha måste jag göra också! hemskt vad mycket jag skulle göra nu.. skype-dejt ska jag ha också.. Dags att börja med något kanske ;)?
/erica Carlsson

Skrattanfall!

Nu ska jag ner och äta frukost, sätta mig på kontoret en snabbis och sen drar vi till inspelningsplats! Kommer bli en fullspäckad men intressant dag kan jag säga.. :D
...
Måste bara säga att det är toppen att dela rum med Loren, varje kväll innan vi somnar så pratar vi om saker som hänt under dagen och som igår t.ex. skrattat vi så mkt så att magen krampa åt en grej som hade hänt på inspleningsplats, så galet roligt var det :P Hon skulle köra iväg en bil, vi hade en väldigt dramatiskt stämning och så hade hon ingen radio på sig, vilket gjorde att hon inte hörde att hon skulle köra iväg.. ;) Där står jag framför bilen och hoppar coh försöker få kontakt med henne, fast hon tittar bara på massa annat som händer, tillslut springer jag fram och bankar på motorhuven och sen kör hon, samtidigt får jag flera gånger i örat "Erica, bilen ska köra nu"
aja, ni förstår nog inte det roliga, men vi kom hem och skrattade som fan och sen åt lite andra saker! :D
...
Nej, nu ska jag gå ner och äta frukost på riktigt med mina svin trötta ögon! :) Godmorgon världen!
/Erica Carlsson