Vem är han på riktigt?

Då var de slut med discodans för den här terminen.. fast vi har ju ännu uppvisningen kvar, så det bli skoj! :) snart slutsålt på 17.00 föreställningen också, helt galet alltså! Så ni som inte köpt biljetter, ni kan vara beredda på att de kan bli så att vi lägger till en extra föreställning 12.00, det beror på hur måånga de blir som inte lyckas köpa biljetter :)
.
El Clasico! Barca sopar banan idag, dom levererar fotboll i mer än världsklass! fanns bara ett lag på planen! Dock tycker jag barca ska sparka sin tönt till tränare, omognare människa får man ju leta efter! Han ska vara glad att han har sådana fantastiska spelare på planen, som lyckas få ganska många att glömma hur pinsam han själv är, men han gjorde bort sig!
Sen är fotboll som de är, killar är bäst på att filma.. och överdriva allt! :) Det vet vi alla... fotboll är inte som hockey... finns ingen action på de sättet liksom! Men ah, den här matchen hade väldigt många känslor, det visades!
Men som sagt, barca leder med 2-0 och tränaren visar bara upp hur dålig människa han är! Han kan inte ens ge en boll, utan måste slänga iväg den som en 3åring! :D HAHAHA! nåväl, Barca spelade oavsett riktigt bra fotboll!
.
Imorgon har jag inte ställt någon klocka, jag ska sova tills jag vaknar, så huset.. Försök vara liite tysta! ;)
/erica Carlsson
Såhär kan de också sluta när man spelar fotboll...
Kommentera inlägget här: