Blodigt allvar!

Att jag har varit här i 3,5 vecka nu och bara har lika "mycket" kvar, är lite sjukt faktiskt. Har aldrig varit med om att tiden kan springa iväg såhär pass mycket alltså. Återigen, det är för att man jobbar med så otroligt bra människor. 
 
Igår var en viktig kväll för oss alla. Spelades nämligen en landskamp i fotboll. En landskamp mellan Sverige och Kambodja. En match man såklart inte kunde förlora. Det var på blodigt allvar.  Vi jobbar tillsammans med ett gäng riktigt duktiga kambodjaner, men hade varit tråkigt att behöva möta dom idag på jobbet med en förlust i ryggen. 
Så det var ett starkt svenskt gäng, spelare och supportrar, som åkte mot flygplatsen... menar fotbollsplanen. Men det första stämmer också faktiskt, då det är på flygplatsen planen befinner sig. Så vi väntade på att planet lyfte innan vi kunde kliva på planen. 
Tajt och jämn match lagen emellan, var såå roligt att spela! Ännu roligare när något sådant här faktiskt tas på allvar. 
Kambodjanerna spelade i sina röda tröjor som hade namnen upptryckta på ryggen, seriöst! Sverige blev i mesta del vita tröjor. 
Vi hamnade i underläge två gånger om i matchen, men vände och vann tillslut med 3-2, såå viktigt! Blev segersång många gånger under kvällen, dessutom spelades svenska nationalsången under middagen när alla var samlade, kul! 
 
Som ni förstår har jag det riktigt bra här och jobbet rullar på de med, alltid härligt! 
PUSS alla glada! 
 
Blev mest bilder när Chiffe låg skadad, för det var då jag hade tid att fota, hehe. Allt är lugnt med honom, var bara en boll mellan benen, bara och bara. Men ingen större skada, så var okej att fota ;) hehe. 
Kommentera inlägget här: